NAŠI PONI-JI – III. SKUPINA

Narava, harmonija, unikatnost in umetnost so stične točke, ki so trajno povezale skupino.

Mihaela Žilavec
Kotiček za dušo in telo

Kotiček za dušo in telo za vse, ki želijo umiriti svoj um, odpreti srce, občutiti notranji mir in zaživeti Ljubezen.  

Želim vzpostaviti fizično trgovino z izdelki za duhovnost, ezoteriko in osebnostno rast ter hkrati nuditi prostor in organizirati dogodke s področja osebnostne rasti, duhovnosti, ezoterike, alternativnega načina zdravljenja (predavanja, delavnice, terapije). Vsak izdelek, ki bo na voljo bo narejen z ljubeznijo in bo imel svojo, posebno zgodbo. 

Preberi več
Anja Cigut
Preobrazba pohištva in svetovanje za notranjo opremo

Spodbuditi želim skrb za ponovno uporabo pohištvenih kosov. Po domovih hranimo veliko pohištva, izdelanega v različnih časovnih obdobjih in krajih. To pohištvo ni neuničljivo, ni pa kosovni odpadek. Z ljubeznijo, nekaj barve in različnimi tehnikami preobrazim pohištvo in ga prilagodim potrebam današnjega bivanja in lastnikovemu okusu. Spodbuditi želim k mešanju različnih kosov, starega in novega, saj kadar mešate različne kose vaš prostor dobi dušo. Obenem vam nudim pomoč in svetovanje pri izbiri in postavitvi notranje opreme, izbiri barv in barvnih kombinacij.

Preberi več
Janja Tratnjek
BEJLA - Studio za jogo in ples

Prostor za krepitev telesa, uma in duha, ki bo skozi prakso joge in izraznega plesa spodbujal kreativni potencial vsakega posameznika v harmoničnem okolju. Studio bo nudil skupinske in individualne sprostitvene dejavnosti, kot so Shakti Dance - joga plesa, sprostitvene delavnice za otroke, Reiki tretma, gostil različne pedagoge na področju gibalnih, umetniških veščin. Za vse ljubitelje narave bodo organizirane delavnice v naravi. 

Preberi več
Tjaša Konstantinović
Vosek za depilacijo v obliki sladoledne lučke - PopWax

Vosek za depilacijo v obliki lučke (sladoled), v kompletu BIO posodice v kateri se vosek raztopi. Je enostavna uporaba za vse, ki se depilirajo doma. Izdelek je 100% iz naravnih snovi katere ne povzročajo alergij ali katerih drugih reakcij in je tako majhen, da ga lahko vzamete s sabo na potovanje, v hotel,.. 

Preberi več
Lea Kikec
Ustvarjalni kotiček LADY - izdelava unikatnih izdelkov

Strast in ljubezen do ustvarjanja me spremljata že od malih nog. Iz te ustvarjalniške ljubezni in strasti ter ljubezni do otrok je nastal Ustavrjalni kotiček  LADY. V kotičku nastajajo predvsem po meri, ročno in natančno narejeni izdelki za otroke, vse več pa je v ponudbi tudi izdelkov za odrasle. Vso mojo ponudbo si lahko ogledate na Instragramu  ali FB Ustvarjalni kotiček LADY. 

Preberi več
Sandra Svetec
WoodRocks

Pod blagovno znamko WoodRocks, ki jo gradiva skupaj s partnerjem, ustvarjava očarljive unikatne kose nakita dinamičnih dizajnov s poudarkom na detajlih in barvah ter ostale atraktivne kreacije v kombinaciji lesa in epoksidne smole (home decor, klubske in jedilniške "river" mize). 

Preberi več
Anita Dakaj
Anita Dakaj Art

Ukvarjam se z ustvarjanjem detajlne, vizualne umetnosti z inkom in akrilnimi barvami.  Pri svojem delu se poglobim v mikro detajle, ki vas lahko popeljejo na pravo potovanje. V umetnosti ni mej, ustvarim lahko svet po vaši želji. Izdelujem tudi visoko-kakovostne, obstojne printe na ekološkem papirju ter obstojne potiske na majicah.

Preberi več
Nina Palatin Horvat
Oblikovanje in izdelava dekorativnih grafik

Z ljubeznijo do oblikovanja in slovenskega jezika ustvarjam dekorativne grafike, kjer se slovenska beseda in moja kreativnost zlijeta v eno. S svojim delom želim v vsak dom vnesti lepo besedo v lepi podobi, ki bo prostoru (do)dala vizualno privlačnost, vtis modernosti, domačnosti in topline, kjer se bo posameznik počutil prijetno, motivirano in bolj kreativno.

Preberi več
Marko Bunderla
Tretmaji za sprostitev telesa in duha

Ponujam masaže, reiki, kombinacije masaže in reikija in še kaj. Skupinska ali individualna vadba kundalini joge v živo in preko spleta.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem