NAŠI PONI-JI - VI. SKUPINA

Alen Azola
Vinoteka butičnih vin lokalnih pridelovalcev

Skrbno izbrana butična pomurska vina bodo od zdaj naprej še lažje dosegljiva. Koncept moje ideje je vinoteka z butičnimi vini širokega spektra okusov. V ta sklop bo še spadala online trgovina s svetovanjem ter možnost degustacije ob koncih tedna.

Preberi več
Anja Hajdinjak Kar
Sveče iz sojinega voska

Sem Anja in ti predstavljam zgodbo kako iz domače kuhinje do poslovnega prostora in uspešnega podjetja. Prekmurju in širni Sloveniji želim približati svet naravnih sojinih svečk. Ne gre le za običajne svečke, ki jih dobite v vseh trgovinah. Popolnoma personalizirane in unikatne svečke.

Le zate. 

Preberi več
Nejc Rek
Vedeževanje iz ciganskih kart s svetovanjem

Vsak izmed nas se kdaj znajde pred vprašanjem, na katerega nikakor ne najde odgovora in ne ve kako in kam naprej. Tukaj nastopim jaz na popolnoma diskreten in direkten način, saj lahko s pomočjo ciganskih kart podam odgovore, ki jih neka oseba išče, hkrati pa s svetovanjem pomagam, da oseba lažje pride do željenega cilja, kajti vsi potrebujemo kdaj kakšno usmeritev, motivacijo ali spodbudo v življenju.

Preberi več
Lidia Lorena Goltnik
Duhovna in osebna rast

Pomagam vsem, ki želijo doseči novo raven zavedanja in biti opolnomočeni za reševanje starih izzivov na nov način. Preko izobraževanj na področju duhovne in osebne rasti, energijskih tehnik telesa, pomagam doseči večjo čustveno stabilnost, energijsko moč, zdravje in vitalnost, ravnovesje ter mentalno pripravljenost na vse izzive življenja. S pomočjo Access Bars tretmajev, pomagam brisati energetske blokade iz podzavesti in olajšati pot do več sprememb in več možnosti. Z energijskim čiščenjem prostorov pa pomagam spremeniti energije v prostoru domov, pisarn, da vplivajo na dobro počutje in zdravje. 

Preberi več
Andreja Žilavec
MAŠLIN - oblikovanje in izdelovanje naglavnih trakov

Sem Andreja. Preprosta. Ustvarjalna. In tak je tudi moj stil. Rada imam igrive, a hkrati elegantne izdelke.  
Vsak človek je unikat, zato si zasluži tudi tak izdelek. 

Mašlin - naglavni trak, je modni dodatek, ki človeka spremeni in mu doda stil, značaj, izraža unikatnost, doda tisto piko na i celotni podobi in ženska se z njim počuti močno, energično, ženstveno. Hkrati pa je tudi zaščita za ušesa.  

Preberi več
Petra Jovanovska
Dnevnik branja

Branje knjig nam obogati in polepša naš prosti čas in natrpan vsakdanjik. Včasih pa lahko branje postane tudi več, kot samo hobi. Ljubitelji dobrih knjig uživajo v branju, saj jih branje sprošča in notranje izpolni. V tem modernem času, ki je močno zaznamovan in prepleten s tehnologijo, nam dobra knjiga lahko predstavlja pravo oazo sprostitve in miru. Dnevnik branja ponuja veliko več, kot samo beleženje zapiskov, vtisov in citatov iz prebranih knjig. Dnevnik branja je ključ do notranje preobrazbe ter osebne in duhovne rasti, ki nam lahko prinese pozitivne spremembe in premike na vseh življenjskih področjih. 

Preberi več
Petra Gyergyek
Rouged - lepotni studio

Ko se pogovarjamo z drugimi najprej opazimo njihove oči in obrvi. Lash filler in laminacija obrvi sta najnovejša lepotna tretmaja, ki ustvarita urejen videz s privihanimi trepalnicami in polnimi obrvmi. Olajšata ti vsakodnevno rutino urejanja in poskrbita za vedno brezhiben izgled. Za tiste posebne dogodke, ko želiš zasijati v vsej svoji lepoti, se prepusti profesionalnemu ličenju, ki je prilagojeno tvojim potezam, stilu in željam. Če pa bi se rada naučila kako se naličiti sama, bova skupaj na osebnem svetovanju predelali vse, kar te zanima o ličenju in ustvarili tvoj značilen look.

Preberi več
Špela Frančič
Elan Rei Yoga - skupinske in individualne vadbe joge ter reiki zdravljenje

Zahteve modernega življenja se vedno bolj večajo in pritisk je čutiti iz vseh smeri. Ko poskušamo žonglirati s karierami, družinami in razmerji, nam velikokrat zmanjka časa za sebe, kar pa pripelje do izgorelosti. Elan Rei Yoga s svojimi večletnimi izkušnjami izpod vodstva himalajskih mojstrov in s poudarkom na intuitivnem pristopu do gibanja pripelje jogo ter reiki zdravljenje do modernega človeka in mu tako pomaga do bolj zavestnega, uravnovešenega in vitalnega obstoja. Joga je namreč antidota stresu, življenjski slog, ki nas napolni in prenovi. Pomaga nam stopiti napetost iz telesa in skrbi iz uma, ter nas vedno znova pripelje v sedanjost, kjer zaživimo v trenutku. Je orodje za notranjo transformacijo, kajti to, kaj izvajamo na podlagi, je ogledalo tega, kako živimo svoje življenje.

Preberi več
Larisa Küplen
Urejanje nohtov

Živimo v sodobnem času, kjer so nohti naše zrcalo urejenosti in lepote. Lepi nohti naredijo žensko očarljivo in samozavestno, vedno bolj pa se tudi moški zavedajo pomembnosti dobro negovanih rok. Manikiro priporočam vsem starostnim skupinam, ter ljudem s težavami kot so lomljivi, krhki nohti, pogrizeni nohti…, saj z manikiro poskrbimo za zaščito in obnovo nohtov ter obnohtne kožice. Pri ženskah se na nohte običajno tudi nanese barvni lak in uredi željeno poslikavo. Za na konec pa vašim dlanem podarimo še masažo. Vaše roke vam bodo hvaležne, nohti pa v ponos.

Preberi več
Jernej Varga
GredaJ-Visoke grede

Vedno več ljudi se srečuje s težavami s hrbtenico in je zato vrtnarjenje na klasičnih gredah težko delo. Zato sem se odločil razviti posebne visoke grede, ki so prilagojene posamezniku in njegovim potrebam. Tudi vrtnarjenje na balkonu ni več težava, saj lahko zelenjavo vzgajamo v prilagojenih gredah na še kako majhnem prostoru. Moje visoke grede imajo tudi to prednost, da lahko pridejo že napolnjene z zemljo in celo zasajene s sadikami.
Ker se mi zdi zelo pomembno tudi to, da že otroci od malega delajo na zemlji, sem za njih pripravil grede, ki rastejo z njimi, lahko pa si jih tudi čisto po svoje pobarvajo in okrasijo.

Preberi več
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem