Elan Rei Yoga - skupinska in individualna vadba joge

Datum objave: 4. 11. 2022
Novice
PONI podjetno nad izzive

Elan Rei Yoga se ukvarja s skupinsko in individualno vadbo joge, s poudarkom na kvalitetni vsebini in dostopnosti za vse, ki potrebujejo več umirjenosti in ravnovesja v sebi in svojem življenju. Znanje, ki sem ga pridobila pod vodstvom himalajskih mojstrov joge v Indiji, želim pripeljati tudi v Prekmurje in ljudi opremiti z jogijskimi tehnikami, ki pomagajo uravnati živčni sistem, sprostiti blokade iz telesa ter jih pripeljati v stanje globokega sprejemanja samega sebe in svojega telesa.

Sem zagovornica aktivnega življenjskega sloga, kar je razvidno v skupinskih vadbah Hatha Flow joge, ki so prilagojene različnim zmogljivostim, od samih začetnikov do športnikov, vendar še vedno osredotočene na grajenje moči ter intuitivno raziskovanje telesnega gibanja.

Moja ljubezen do aerial (zračnih) umetnosti se prepleta v individualnih vadbah, kjer uporabljam jogijske poze (asane) in dihalne tehnike kot gibalno terapijo, popolnoma prilagojeno posameznikovim unikatnim zahtevam ter po potrebi dodam elemente anti-gravitacijske joge za dekompresijo hrbtenice in sklepov ter za globoko sprostitev, kajti včasih je prav prijetno obviseti z nogami v zraku in svoj svet obrniti na glavo.

Špela Frančič, udeleženka programa PONI Pomurje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem