Poudari svoje poteze na obrazu!

Datum objave: 7. 11. 2022
Novice
PONI podjetno nad izzive

V današnjem hitrem tempu življenja si ženske premalokrat vzamemo čas zase. Ženskam nudim prostor, kamor se lahko pridejo razvajat in odkrivat svojo lepoto. Trendi lepotne industrije vedno bolj stremijo k rešitvam, ki so dolgo obstojne in nudijo naravni izgled. Ko se pogovarjamo z drugimi najprej opazimo njihove oči in obrvi, ki so okvirji obraza. Lash filler in laminacija obrvi ustvarita urejen videz, ki daje optičen lifting obraz, polne obrvi in privihane trepalnice. Olajšata ti vsakodnevno rutino urejanja in poskrbita za vedno brezhiben videz. Za tiste posebne dogodke, ko želiš zasijati v vsej svoji lepoti, se prepusti mojim rokam.

Ličenje pri meni je vedno prilagojeno tvojim potezam, stilu in željam. Skupaj bova poudarili tiste tvoje unikatne atribute, ki te delajo posebno.

Če pa bi se rada naučila naličiti sama, bova na osebnem svetovanju skupaj pregledali ličila, ki jih imaš doma in ustvarili tvoj značilen look.  

Petra Gyergyek, udeleženka programa PONI Pomurje. 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem