Spoznaj energijske tehnike telesa!

Datum objave: 4. 11. 2022
Novice
PONI podjetno nad izzive

S posebnimi energijskimi tehnikami telesa ti pomagam urediti zavozlane telesne energije v vesele in zdrave, za optimalno zdravje, vitalnost, uravnovešenost in radost. Pomagam ti vliti novo moč v utrujeno telo, vnesti svežo vitalnost v izčrpan um in vdahniti poskočnost v tvojega duha.

Naučim te, kako reprogramirati odziv telesa na stres, boljše spati in okrepiti notranjo noč (izobraževanja za duhovno in osebno moč), da lažje slediš temu, kar si želiš.

Pomagam brisati omejujoča prepričanja, čustva, občutke, blokade, ki ti ne služijo več (Access Bars tretmaji), da postaneš bolj prisoten in se odpreš za nove možnosti v življenju.

Z močnim energijskim čiščenjem prostora na treh nivojih in vzpostavitvijo zaščite, pa poskrbim, da so v prostoru, v katerem živiš ali delaš, prisotne le pozitivne, zdravilne energije za optimalen razvoj in rast tvoje zavesti ter idealne razmere za doseganje ciljev.

Lidia Lorena Goltnik, udeleženka programa PONI Pomurje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem