Urejeni nohti zaokrožijo naš »outfit«

Datum objave: 27. 10. 2022
Novice
PONI podjetno nad izzive

Živimo v sodobnem času, kjer so nohti naše zrcalo urejenosti in lepote. Lepi nohti naredijo žensko očarljivo in samozavestno, vedno bolj pa se tudi moški zavedajo pomembnosti dobro negovanih rok. Manikiro priporočam vsem starostnim skupinam, ter ljudem s težavami kot so lomljivi, krhki nohti, pogrizeni nohti…, saj z manikiro poskrbimo za zaščito in obnovo nohtov ter obnohtne kožice. Pri ženskah se na nohte običajno tudi nanese barvni lak in uredi željeno poslikavo. 

Uporabljam kvalitetne izdelke za ureditev nohtov, saj mi je kakovost na prvem mestu, zato uporabljam gele priznanih znamk, ki vaše nohte krepijo. Rezultat je dolgo obstojna manikira in zdravi nohti, ki vam jih bodo vsi zavidali. V salonu vam ob dobri kavi ponujam naravno manikiro, permanentno lakiranje, podaljševanje nohtov z gelom ali akril gelom. Za na konec pa vašim dlanem podarimo še masažo.

Vaše roke vam bodo hvaležne, nohti pa v ponos. 

Larisa Küplen, udeleženka programa PONI Pomurje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem