Z vedeževanjem nad probleme

Datum objave: 7. 11. 2022
Novice
PONI podjetno nad izzive

Kljub temu, da vedeževanje pri nas še vedno velja za tabu temo, se jo jaz trudim približati vsakomur. Vedežujem in svetujem iz ciganskih kart in to počnem s srcem saj vem, da je to veščina, ki mi je bila dana in jo moram negovati. Zraven pri delu uporabljam tudi lastne izkušnje ter pristop, ki ga ne premore vsak, s katerim se lahko postavim v kožo posameznika in se s tem še bolj približam sočloveku. Ljudje po mojem mnenju nikoli in nikdar nismo le številke, ampak smo vedno nekaj posebnega in unikatnega - zaslužimo si več. Vsak izmed nas se kdaj znajde v dvomih, ki ne ve kako jih odpraviti, zato se takrat ljudje tudi poslužijo  moje pomoči. Želim pomagati čim večjemu številu ljudi. 

Delam na tem, da posameznik pri meni dobi nov zagon ter motivacijo na svoji trnavi poti. Da dobi voljo in da ve, kako se in kako se ne lotiti določene zadeve, situacije.

Dovolimo si biti to, kar smo in sprejmimo se take, kakršni smo, saj le tako bomo uspeli v življenju.

Nejc Rek, udeleženec programa PONI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem